hikoki c8fshg

A Hikoki C8FSHG gérvágó tudja, mi a komoly munka!

Aki fával, famegmunkálással foglalkozik, akár csupán hobbi szinten is, tudja mennyit ér a háznál egy jó gérvágó. A profik pedig neki se indulnak a munkának nélküle. Nekik ajánljuk a Hikoki C8FSHG gépcsodát, ami jelenleg 57 százalékos árengedménnyel kapható üzletünkben. Mielőtt a szóban forgó szerszámot leírnánk, említsük meg, mire is használjuk ezeket a szerszámgépeket! Ez egy olyan fűrész, amit arra terveztek, hogy tökéletesen vágjon szögben vagy ferdeszögben. A modellek között vannak felhasználás szempontjából különbségek, mert a billenőfűrész az extrém széles munkadarabok vágására nem alkalmas.

Egy csúszósínes, mint például a Hikoki C8FSHG, már jóval többet tud. Itt növelhető a vágási hossz tartománya, mert a sínen, tolattyún mozgatható a vágni kívánt darab. Persze nem csupán fában, de fémben és műanyagban is gondolkodhatunk ennél a nagyteljesítményű modellnél. A Hikoki C8FSHG azért nagyon profi gép, mert billenő és csúszósínes is, tehát az asztal elforgatható, a sín pedig egy irányban dönthető, így valóban a lehetőségek tárháza tárul az elé, aki ezzel a masinával dolgozik!

Faláttörő húzószár piacvezető cégtől

Amikor betonnal dolgozunk, többféle eszközre van szükség, attól függően, hogy milyen munkát kell elvégezni. A megfelelő szerszámgép mellett, megfelelő szárat kell használni. A faláttörő fúrószár nagyon komoly munkához való, ahogy a neve is sugallja. A faláttörő fúrószár legtöbbször harang alakú fúrófejjel rendelkezik, 40 és 80 milliméter közé tehető az átmérője, a szár hossza is változó, attól függően, hogy mit várunk el tőle. A lényege viszont, hogy ezek az eszközök már valóban kemény munkát végeznek, ezért a legjobb és a legtartósabb alapanyagból kell készüljenek.

Áruházunkban jelentős a Hitachi faláttörő fúrószár kínálat. A gyártási kultúrájáról híres Németországban készül, kialakítása megfelel a legmagasabb elvárásoknak. A technológia fejlesztésére a cég sok energiát áldoz, tehát a jövőben valószínűleg még jobb eredményeket lehet elérni majd ezekkel a bontószárakkal. SDS-MAX vésőgépekhez ajánljuk a használatukat, ezekből a neves gyártó szintén büszkélkedik néhány remek példánnyal.