A padlóösszefolyó duguláselhárítása nem egyszerű feladat

Bizonyára Ön sem szeretne találkozni ilyen jellegű problémával. De ha már dolga a padlóösszefolyó duguláselhárításával, akkor már biztosan tudja, hogy ez a fajta dugulás általában akkor alakul ki, ha a padlóösszefolyónál nem megfelelő vastagságú csövet helyeztek el, a lejtés szöge nem megfelelő vagy az illesztések nem megfelelő módon lettek kialakítva. Mégis a legtöbb esetben a helytelen használatuk okoz dugulást.

A fürdőszobában lévő dugulást sok esetben a vízkő okozza, mely évek alatt rakódik a cső falára, mely, ezáltal túlságosan elvékonyodik, de sok esetben a hajszálak, vagy éppen a háziállatok szőre okozhat problémát, ami szintén a lefolyók elzáródásához vezet. Ezért a padlóösszefolyó duguláselhárítása nem egyszerű feladat. Azért, hogy a padlóösszefolyó duguláselhárítása bontás nélkül történjen, feltétlenül szakemberrel végeztesse el a munkát, akinek modern és profi felszerelése van.

A nagynyomású csatornamosó berendezések olyan alapos munkát végeznek a vízvezeték-hálózaton belül, ami kipucolja még a legapróbb szennyeződéseket, a dugulást kiváltó gócpontokat is a rendszerből. Így a bontást csak csőtörés esetén nem lehet elkerülni. A profi duguláselhárító szakemberek mindig szakszerű, gyors és precíz munkát végeznek, ami a lehető legkevesebb kosszal jár. Ilyen szakemberekkel dolgozik a Duguláselhárítás Profin! Cégünk szakemberei 2 órán belül a helyszínre érnek, legyen az hétvégén vagy ünnepnapokon és a legkorrektebb árakkal dolgoznak.

Egy jótanács: kerülje a vegyszereket, amennyire csak tudja. Ezek az erős vegyszerek nemcsak károsak, de drágák is és érdemben nem képesek elhárítani a dugulást, csak a csábító reklámoknak köszönhetik népszerűségüket. Az erős vegyszerek legfeljebb enyhítenek a duguláson, de végleges megoldást nem nyújtanak.