gázkazán javítás

Gázkazán javítás a nap 24 órájában

A legtöbb elromlott gázkészülék a lehető leggyorsabb beavatkozást igényli annak érdekében, hogy újra biztonságosan és hatékonyan tudjon működni. A gázkazán javítás elmulasztása növeli a balesetveszélyt, hiszen mégiscsak egy gázzal működő rendszerről van szó. Olykor egy rosszul működő kazán akár katasztrofális, emberéleteket követelő helyzetet is előidézhet.

A szivárgás vagy épp a gázömlés olyan gondok, amik azonnali beavatkozást igényelnek. A Fűtés Revital csapata tisztában van vele, hogy mindig a legváratlanabb pillanatban romlik el a rendszer és a gázkazán javítás nem várathat magára. Nagyon kellemetlen, amikor késő este vagy épp vasárnap délután üti fel a fejét a gond.

Ekkor ugye azt hiszik sokan, hogy nincs segítség és várni kell egész másnapig vagy épp hétfő reggelig. Pedig a futesrevital.hu csapata a nap 24 órájában, megállás nélkül rendelkezésre áll. Az azonnali gázkazán javítás révén, rövid időn belül ismét megbízható módon, magas hatékonysággal fog működni a rendszer.

Természetesen előfordulhat olyan jellegű meghibásodás is, ami nem igényel azonnali, akár éjszakai beavatkozást, de sajnos több esetben ez nem várhat. Ha a tulaj azt veszi észre, hogy bizony mihamarabb meg kell nézze valaki a rendszert, tehát a gázkazán javítás egy percet sem várhat, kötelező egyből felvenni a kapcsolatot a céggel.

Gázkazán váltószelep tisztítása? Mennyire fontos a karbantartás?

Ugye a kazánok karbantartása, a szükséges feladatok elvégzése nagymértékben függ az adott eszköz típusától. Pontosan le van írva a készülékhez kapott szerelési útmutatóban a gázkazán váltószelep tisztítása is, illetve minden olyan munka, amit évente legalább egyszer kötelező elvégeztetni.

A kombi szerkezetek esetében, amik használati meleg víz készítéshez szekunder lemezes hőcserélővel, illetve váltószeleppel rendelkeznek, komolyabb karbantartást nem igényelnek. Egyetlen dolog, amit nem szabad kihagyni, az a gázkazán váltószelep tisztítása. Ha ez kész, akkor az esetlegesen elállítódott alkatrészeket szükséges ismét beállítani.