Hogy készíthetsz sütés nélkül egy egyszerű keksztekercset

Néha előfordul, hogy hirtelen valami finom édességet kell tenned a vendégváró asztalra és már csak a hozzávalók beszerzésére van időd. A legkézenfekvőbb választásod lehet az Egyszerű Keksztekercs a Receptnekedtől. Először nézz körül a konyhádban, mert valószínű majd minden hozzávalót megtalálsz és nem csak, hogy nem kell a sütéssel bajlódnod, de még a vásárlást is megúszhatod, mert a hozzávalókat is megtalálod.

Nem kell hozzá más csak háztartási keksz, amit meg kell darálni, ez lesz a tészta alapanyaga, kakaópor, porcukor, némi rumaroma és sárgabarack lekvár. A töltelékhez, pedig vaj, kókuszreszelék és szintén porcukor.

A receptnekedtől az egyszerű keksztekercsnek többféle elkészítési módjára is kaphatsz ötleteket, de még nagyon sokféle sütés nélkül készíthető gyors sütés nélküli finom édesség receptjét megtalálhatod.

Készíthetsz babapiskótás, pudingos, tortakrémes vagy krémeskrémes édességet sütés nélkül, amit megbolondíthatsz némi gyümölccsel, a gyerekek nagy örömére és számtalan habos, krémes, túrós, gyümölcsös torta csoda receptjét is megtalálod, a receptneked oldalán, amihez nem kell begyújtanod a sütőt, de még a gáztűzhelyed sem.