balatoni szállás kutyával

Kellemes balatoni szállás kutyával Fonyódon

Szállásfoglaláskor fontos mindent alaposan átgondolni. Függetlenül attól, hogy a négylábú barátunk képében egy bernáthegyit vagy egy apró tacskót köszönthetünk. Egy balatoni szállás kutyával nem is olyan elképzelhetetlen, mint ahogyan azt sokan elsőre gondolnák.

Vannak még állatbarát helyek a Balaton környékén. Ilyen például Fonyód is, ahol idilli környezet várja a gazdikat és kedvenceiket.

Minden adott egy tökéletes nyaraláshoz, de az év bármelyik szakaszában ellátogathatunk erre a kellemes helyre, a család minden két- és négylábú tagjával. Szülőként nem könnyű elmagyarázni a gyermekeknek, hogy idén azért nem megyünk a Balcsira, mert nincs kire bízni Rexit.

A lurkók jogosan kérdezhetik, hogy miért ne vihetnénk magunkkal?! Szerencsére a Fonyódi Kutyás Strand tárt karokkal várja az érkezőket, akik a fürdőzés mellett, rengeteg program közül válogathatnak. Itt mindent lehet, csak unatkozni nehéz. A balatoni szállás kutyával kulturált környezetben vehető igénybe, ahol mindenki jól érezheti magát gazdiként és ebként egyaránt.