futopanel

Könnyen megszűnik a magas páratartalom

Otthonunk különböző helyiségeinek fűtését többféle módon oldhatjuk meg, többek között elektromos készülékekkel is. Igen ám, csakhogy a hagyományos elektromos fűtés fűtőszállal működik, ami igencsak magas áramfogyasztást eredményez, illetve esztétikailag sem kielégítő. A magas villanyszámlák elkerülése érdekében, az egyedi megjelenéssel bíró fűtőpanel jelentheti a megoldást az Ön otthonába is. Válassza a levegeguru.hu webáruházban kapható Adax Clea CL elektromos fűtőpanelt, amelyik egy rendkívül magas minőséget képviselő termék, a fekete vagy fehér edzett üveg előlapja pedig szinte törhetetlen.

Ezen kívül, vizes helyiségekben is biztonságosan működtethető, így a fürdőszobába is remek megoldást jelent. Tetőtérbe, alacsony terekbe is ajánlott, a keskeny kiképzése miatt. Ez a fűtőpanel nagyon szép kialakítással lett megalkotva, leginkább egy plazma tévéhez hasonlít. Ha ezzel fűti az otthonát, mindig kellemes hőmérséklet lesz, a vendégei pedig el fognak csodálkozni azon, hogy miért nincsenek a lakásban csúnya fűtőtestek.

A fűtőpanel nagyon jó áron vehető meg a levegoguru.hu webáruház jóvoltából. Azonban figyelni kell a lakás levegőjére is, mert a magas páratartalom a szervezetünknek kellemetlen és a penész megjelenésére is számíthatunk miatta. Nem lenne jó állandóan nedves lakásban élni, hiszen a korlát nélkül terjedő nedvesség egyáltalán nem egészséges. Magas páratartalom alakulhat ki például azokban a lakásokban, ahol túl jól szigetelnek az ablakok és a konyhában, fürdőszobában csorog le a kicsapódó nedvesség az ablaküvegen. Ráadásul még a fal is vizesedik és mindennek nedves tapintása van, amihez csak hozzáérünk. Ez azon túl, hogy rendkívül kellemetlen állapot, még nagyon egészségtelen is, ami ellen sürgősen tenni kell valamit. De mi a megoldás? Egy magas minőségű páramentesítő készülék használata mentesíthet bennünket ezektől a problémáktól. Tartósan és megbízhatóan csökkenti a levegő páratartalmát, ezért tanácsos beszerezni, majd mindennap pár órára bekapcsolni. Meg fog lepődni, hogy milyen hamar elmúlik majd a magas páratartalom.