EU pályázatot

Meg lehet nyerni azt az EU pályázatot

Az elmúlt évek során a vállalkozások életében fontos szerepet töltöttek be a különféle pályázatok. Természetesen ez mind a mai napig így van, hiszen melyik vállalkozás ne szeretne hozzájutni némi pénzhez, amelyet eszközbeszerzésre, továbbképzésre vagy akár informatikai rendszerek kiépítésére fordíthat. A Forrás Centrum segítségével világosabbá válik, hogy hogyan juthat el cége egy pályázat elnyeréséig.

Sok cég félve vág bele a pályázati projektekbe, hiszen igazán hozzáértő személy nem dolgozik a cégnél. A Forrás Centrum ebben tud segíteni, hiszen nem szabad kihagyni a vissza nem térítendő állami támogatásokat. Nagyon sok cégvezetőnek emellett fogalma sincsen, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy-egy pályázati lehetőségben, erre is választ kaphatnak a Forrás Centrumtól. Sok cég az elmúlt években egyáltalán nem élt a pályázati lehetőségekkel, de az egyre nehezebb piaci környezet előbb vagy utóbb rávezeti őket ennek szükségességére.

A kutatás-fejlesztésre kiírt pályázatokban nagyon sok lehetőség rejlik, hiszen a saját vállalkozásban is biztosan akad olyan terület, ahol egy új technológia vagy szolgáltatás bevezetésével egy olyan alternatív megoldáshoz juthatunk, amelyet azelőtt még senki sem használt vagy állított elő. Az ilyen kutatások segítségével a vállalkozások akár jelentős bevétel növekedésre is szert tehetnek. Erre természetesen kevesen gondolnak és ezek fölött el is siklanak, mondván mit is tudnának Ők kutatni. Anyagjellegű költségek, külső szolgáltató igénybevétele és még személyi jellegű ráfordítás is elszámolható ezeknél a pályázatoknál.

Talán a legtöbb cég a képzések felé fordul, hiszen egyre fontosabb, hogy kvalifikált munkaerő álljon rendelkezésre. A munkahelyi képzéseket az unió is támogatja, hiszen több milliárd forint áll a kkv-k és a nagyobb vállalatok rendelkezésére. A vállalkozások versenyképessége a fejlesztések és a képzések segítségével növelhető. Ezen a téren talán a szakmai kompetenciák fejlesztése a legfontosabb. Munkabért, járulékot, de még a képzésre használt helyiséget és a képzésben felhasznált eszközök díját is el lehet számolni. A Forrás Centrum munkatársai minden kkv-nak segítenek abban, hogy a számára legideálisabb pályázati lehetőséget felkutassák és még a pályázat megírásában is hathatós segítséget nyújtanak.