Mit követünk el vállunk ellen?

Meghúzódott szalagok

Ez a probléma ismerős azoknak a testépítőknek is, akik „túlfeszítik” magukat az edzésen. Egy jó csontkovács Budapesten segíthet!

De ne higgyük azt, hogy mi nem tudjuk ezt megtenni edzés nélkül!

Például, ha hosszú ideig túl nehéz táskát kell cipelnünk, vagy esetleg kis kertünkben túl sokat ásunk, már sokat tettünk annak érdekében, hogy fájjon a vállunk. Ilyenkor is egy jó csontkovács Budapesten segíthet!

Arthritis vagy arthrosis a vállízület

Ez két különböző állapot, de mindkettő ízületi gyulladással jár. Ha a vállízületek érintettek az rendszeres erős fájdalmakkal jár. A csontkovácsolás árak változhatnak, de a hatás nem! Érdemes testünkbe fektetni a pénzt!

A nyaki gerinc osteochondrosis gerinc krónikus betegsége, amelyet a porckorongok és a csigolyák degeneratív változásai jellemeznek.

Az ilyen fájdalmak a karba sugároznak, és a fej elforgatásakor felerősödnek.

Mi a teendő, ha fáj a vállunk?

Ha a fájdalom egy bizonyos fizikai tevékenység után jelenik meg, nem kell aggódni, valószínűleg minden rendben van, és ez a kellemetlen érzés néhány napon belül magától elmúlik.

De ha a vállunk fájdalmának okait nem tudjuk, akkor jobb, ha mielőbb felkeresünk egy szakorvost, vagy terapeutát. A csontkovácsolás árát ilyen esetben akár többször is ki kell fizetnünk, hiszen túlfeszítettük a húrt testünk hangszerén. Ennek is, mint mindennek, meg van az ára. De ha jó szakemberhez fordulunk, problémánk nem fog visszaténi.