Mobil szervizünkben Budapesten

 

A telefonod nélkül akár a magán akár az üzleti életben kell elszenvedned a hiányát félkarú óriás vagy. Szinte lehetetlen meglenni nélküle, ha meghibásodik. Mobil szervizünkben Budapesten készen állunk, hogy akár azonnal megjavítsuk a telefonodat. Beázott vagy betört a képernyő, mindennap előforduló balesetek, amelyek elhárítására mi fel vagyunk készülve. Az esetek nagy többségében tudjuk vállalni az azonnali javítást valamint alkatrész cserét így nem kell sokáig nélkülöznöd a mobilodat.

Az érintő és kijelző csere, bekapcsoló gomb javítás, beszédhangszóró csere vagy akkumulátor újraragasztás mellett a hangerőgomb javítás vagy az elveszett csavarok pótlása is könnyedén lehetséges az Iphonod vagy más típusú készüléked esetében a telefon szervizben Budapesten. Szakembereink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a mobil javítás terén szinte bármilyen készülékkel kapcsolatosan.
Ami a márkákat illeti szinte minden márka és típus javítását vállaljuk LG, Samsung, Nokia és a többi.
Ami az alkatrészeket illeti eredeti és után gyártott alkatrészeket is használunk. Bármilyen hiba esetén fordulhatsz hozzánk bizalommal, mindenre találunk megoldást még arra a hibára is, ami még meg sem születetett, és amire még nem is gondoltál, hogy lehetséges. A telefon szerviz lehetőséget ad mobil kiegészítők illetve tartozékok valamint alkatrészek vásárlására is. Termékeinket webáruházban is értékesítjük. Telefon töltők, fejhallgatók, fülhallgatók, pendriveok, autós és biciklis tartók és még sok minden más számos változatban vásárolhatók meg nálunk. Ha még nem tudsz dönteni melyiket, szeretnéd később is választhatod megrendelheted őket, kedvező áron, rövid szállítási határidővel. További információt a mobil szervizzel és szolgáltatásainkkal kapcsolatosan elérhetőségeinken