Nagy segítség a fémmegmunkálásban

Ha honlapunkra tévedt, valószínűleg van némi kapcsolata a fémmegmunkálással, így talán ön is találkozott már olyan helyzettel, mikor egy lemezből alakos formát kellett kivágni és ez nem ment túl egyszerűen. Ma már erre több megoldás is van, a „fúrjunk egy lyukat és fűrészeljünk”, vagy „furkáljuk körbe, amit ki akarunk vágni utána meg reszeljük ki”, megoldásokon kívül. Ebből az egyik legkönnyebben kezelhető és talán árban is legkedvezőbb a plazmavágó. Igaz, ez gyakran nem ad olyan szép felületet, mint egy lézervágó, CNC maró, vagy vízzel vágó berendezés, de sokkal egyszerűbb a használata, vastag lemezeknél is alkalmazható és nagymértékben megkönnyíti a munkánkat. Ráadásul nem kell hozzá előre megtervezni, számítógéppel a terméket és nem feltétlenül korlátoz le minket a munkaasztal mérete sem.
A plazmavágó egy rendkívül modern, fejlett eszköz, mely minden nagyobb fémipari cégben hasznos szolgálatot tehet és ma már szinte alap felszerelés kellene, hogy legyen.
A plazmavágás sok munkafolyamatot leegyszerűsít, rendkívüli mértékben megkönnyítve a fémek darabolását, alakos formák kivágását is lehetővé téve. Amennyiben önnek is hasznos segítség lenne munkája során a plazmavágás, keressen fel bennünket bizalommal, állunk rendelkezésére!