Pozicionáló lézerek

Gyakran keresnek meg minket olyan igénnyel, hogy a vonallézert vagy keresztlézert munkadarabok beállításához szeretnék használni. Az elgondolás jó, azonban az építőipari mérőműszerek ilyen feladatra alkalmatlanok.

Viszont létezik a piacon olyan lézeres eszköz, mely kifejezetten erre való. A német Z-Laser már évtizedek óta fejleszt és gyárt olyan lézeres eszközöket, melynek a feladata, hogy akár 24 órán keresztül képes legyen a lézervonal kivetítésére, mely lehet vonal, kereszt vagy akár pont.

A kisebb és mobilgépekhez az elemes kivitelű pozicionáló lézerek javasoljuk, ennek a működéséhez mindössze 1 db AA elemre van szükség. Kiviteltől függően a vetítési tartomány 1-3 méter. Ez elegendő kézi darabolókra vagy akár kisebb szalagfűrészekre is.

Nagyobb vonalak kijelöléséhez már a hálózati csatlakozóval szerelt változatot javasoljuk. Ezek között a különbség a lézerdióda teljesítményében illetve a lézer színében lehet. A legnagyobb kijelölés eléréséhez pedig a 220V-os pozicionáló eszközöket javasoljuk.

Amennyiben nem biztos benne, hogy melyik készülékre van Önnek szüksége, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!