Saját vérünktől fiatalodhatunk

Ön is attól szenved, hogy bőre kezd öregedni, ráncosodik? Már nem olyan feszes és rugalmas, mint régen? Van egy nagyon jó megoldás, mely fiatalítja, regenerálja a bőrt. Ez a drakula terápia, vagy vámpír terápia.
Ahogy az elnevezés is mutatja, a drakula terápia a vérrel kapcsolatos, bár koránt sem olyan sötét és borzasztó, mint a vámpírokról hallott történetek.
A vámpír terápia lényege, hogy a páciens bőrét a saját vérével regeneráljuk, fiatalítjuk meg. A levett vért centrifuga segítségével elemeire bontjuk és az így kapott, feldúsult vért juttatjuk vissza a kezelni kívánt területre, melynek köszönhetően annak vérellátása megnő, regeneráló képessége feljavul, új vérerek keletkeznek és a bőr, tulajdonképpen valóban megfiatalodik.
Bizonyos esetekben a vámpír terápia elvégzésekor, a kinyert vérből előállított feldúsult vérsavót még szükséges aminosavakkal és vitaminokkal is dúsítjuk, így egy hihetetlen hatásos, természetes szérumot kapunk, mely teljes mértékben kompatibilis a páciens szervezetével, hiszen a saját vérét használjuk fel.
A drakula terápiát a test több területén is sikeresen alkalmazhatjuk, ezek közül leggyakrabban a  kézfej, arc, dekoltázs és a nyak területeit célozzuk meg.