SSD tárhelyek a Webparadicsomon

A Webparadicsom az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar tárhely szolgáltató és domain regisztrátor, 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel.

A Webparadicsom egyik legkeresettebb szolgáltatása az SSD tárhely biztosítása, mely napjaink egyik legmodernebb, web 2.0-ás technológiája. Az SSD olyan adattárolási megoldás, mely a merevlemezektől eltérően nem tartalmaz mozgó alkatrészt, s elérése jóval gyorsabb a hagyományos rendszereknél.

Az SSD tárhellyel rendelkező weboldalak lényegesebben gyorsabban töltődnek be és több adatbázis lekérést tudnak kiszolgálni egységnyi idő alatt. Ez a két tényező nagyon fontos, mivel a Google keresőóriás az oldalak minőségi rangsorának felállításakor kiemelten figyeli a gyors betöltődést. A gyors oldalak bizonyítottan több látogatót kapnak a Google-től!

SSD tárhelyek elérhető áron

A Webparadicsom jelenleg hétféle SSD tárhely-csomagot kínál. A legkisebb csomag, az SSD Paradicsom 500 jelenleg 500 MB-os webtárhelyet kínál, a legnagyobb, az SSD Paradicsom 15500, a nevének megfelelően 15500 MB-ot. A két véglet között további tárhely variánsok kerültek kialakításra, így léteznek 1500 MB-os, 2500 MB-os, 3500 MB-os, 4500 MB-os és 5500 MB-os csomagok is.

Az előfizetési csomagok méretétől függően változik a tárhelyhez rendelhető domainek száma. Míg a legkisebb csomag csak 1 domaint szolgálhat ki, a legnagyobb már akár 12 domaint! Az SSD Paradicsom 15500 tárhely csomag korlátlan számú önálló postafiókot enged kialakítani, ahogy az email átirányítások száma sincs korlátozva.

Minden csomag engedélyezi PHP scriptek futtatását és MySQL, vagy PgSql adatbázisok létrehozását. A beállítások a jól ismert és méltán népszerű cpanel felületen tehetőek meg, a levelek webes felületek is megtekinthetőek.

A Webparadicsom korlátlan számú aldomain kialakítását teszi lehetővé, engedélyezi a Cron feladatok futtatását, a .htaccess fájlok testre szabását és részletes látogatottsági statisztikákat nyújt.

Az olyan népszerű CMS-ek, mint a WordPress és Joomla, igazán jól érzik magukat ezeken a kényelmes és gyors SSD tárhelyeken.

A legkisebb tárhely csomagok már évi 6490 forinttól elérhetőek a Webparadicsom weboldalán, a legnagyobb, 15500 MB tárhelyet biztosító csomag pedig most az eredeti 50490 forint helyett csak 40490 forintért elérhető! Érdemes sietni, mert az akciós árak csak a 2015. december 31. előtt leadott rendelésekre érvényesek!